Over lifestyle monitors

LIFESTYLE MONITORS

Wat doen we

LIFESTYLE MONITORS verkoopt producten ter ondersteuning van  mensen die hun (ongezonde) leefgewoonten  willen veranderen. Dit met als doel gezonder te worden en niet-functionele stress te uit te bannen.

Onze producten worden niet alleen al door consumenten gebruikt, maar zijn ook populair bij lifestyle coaches, fysiotherapeuten, psychologen, sportpsychologen, sporttrainers en personal coaches, stresscounselors, diëtisten en bedrijven die leefstijlprogramma’s voor hun werknemers aanbieden.
Wat kunnen onze producten jouw organisatie bieden?

Onze producten worden onder meer gebruikt door verschillende Duitse zorgverzekeraars. In het bijzonder voor hun preventieprogramma’s voor de werknemers van hun zakelijke klanten.

Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan klanten en via resellers. Wij bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven en organisaties die actief willen bijdragen aan de gezondheid van hun werknemers en aan adviesbureaus die deze activiteiten ondersteunen.

Onze producten kunnen naar behoefte worden aangepast om optimaal te beantwoorden aan de toepassing en de stijl van onze klanten.

Paul Pannevis CEO

Over de oprichter

Voormalig verkoopmanager bij Philips en KPN Telecom en verandercoach bij AndersPresteren, is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van LIFESTYLE MONITORS.

Respilex en The StressChecker Company zijn handelsnamen van LIFESTYLE MONITORS.

 

 

 

Wat kunnen onze producten jouw organisatie bieden?

Gezondheid Pro’s / Coaches

Onze producten zijn ook ontwikkeld ter ondersteuning van behandelings- en coachingprogramma’s door artsen, bedrijfsartsen, psychologen, fysiotherapeuten, work/life balance coaches, diëtisten, personal coaches, en sport/fitness trainers.

Wij bieden ondersteuning bij het integreren van onze producten in bestaand coaching/trainingsmateriaal en wij kunnen desgewenst specifieke productinformatie verstrekken.

Er zijn mogelijkheden om wederverkoper van onze producten te worden.

Bedrijven en organisaties

Onze producten zijn uitermate geschikt als onderdeel van stress-management en leefstijlprogramma’s voor werknemers.

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van in-company opleidingen op maat. Bovendien bieden onze zakenpartners diverse gezondheidsprogramma’s aan die het gebruik van onze producten omvatten.

Het ontwerp en de functionaliteit van onze software en hardware kunnen op verzoek aan de specifieke behoeften van de klant worden aangepast.

Consumenten

Stressgerelateerde gezondheidsproblemen tasten de levenskwaliteit van veel mensen aan, zowel thuis, op het werk als op school. Onze klanten zijn allerlei soorten mensen – mannen en vrouwen, jong en oud, gefocust op hun werk, gezin of sport.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen gezondheid. Ze willen actief kennis opbouwen over de effecten van hun leefgewoonten op hun welzijn.

Neem nu direct contact met ons op