Lifestyle monitors

Disclaimer

De gegevens in onze producten, met inbegrip van de teksten, afbeeldingen en grafieken, dienen uitsluitend ter informatie. Het gebruik van onze apps en websites is niet bedoeld als vervanging voor een professionele medische beoordeling. Bij medische problemen of vragen dien je eigen zorgprofessional of coach  te raadplegen.

LIFESTYLE MONITORS is op enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden als gevolg van nalatigheid of anderszins, of voor de gevolgen daarvan.

Afwijzing van garanties
Onze producten en diensten worden geleverd “zoals ze zijn”. LIFESTYLE MONITORS doet geen uitspraken over of geeft geen goedkeuring aan de geschiktheid voor enig doel van onze producten en diensten, beschikbaar via onze apps en onze websites. Wij staan niet in voor de tijdigheid, geldigheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de inhoud.

Wij wijzen alle garanties en voorwaarden, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot imp[loog garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, titel, en niet-inbreuk, met betrekking tot de inhoud, producten, diensten, en alle andere informatie opgenomen op en/of beschikbaar gesteld via onze apps en websites, met inbegrip van maar niet beperkt tot de beschikbaarheid van onze apps en onze websites.

Onze Apps en websites kunnen grafisch gezondheids- of medisch gerelateerd materiaal bevatten. Als u dit materiaal aanstootgevend vindt, wilt u onze websites of toepassingen misschien niet gebruiken.
LIFESTYLE MONITORS is niet verantwoordelijk voor het gebruik of de interpretatie van geëxporteerde gegevens.